top of page
17974024669384035.jpg

DIENSTEN

PENSIONSTALLING
17912843971514651.jpg

JGD Stables is een FNRS gecertificeerde 5 sterren pension- en trainingstal. Het welzijn en gezondheid van de paarden staan bij ons bovenaan. Ons profesionele en deskundige team zorgt voor een veelomvattend management waarin wij met rust, ritme en regelmaat werken. 

 

 

Lees meer

BIOMECHANISCH FITTEN
gespjebijstellenfoto.jpg

Tijdens het biomechanisch fitten streven wij naar een zo correct mogelijke beweging en verbinding van en met jouw paard. In beweging wordt er per onderdeel gekeken naar het bit, kopstuk, neusriem en drukverdeling. Zowel trens-, stang en trenshoofdstellen en bitten, evenals singels kunnen hierbij samengesteld worden. Julia is opgeleid door 2Fithorses en werkt met de unieke 2Fit-Design producten. 

 

 

 

Lees meer 

TRAINING & INSTRUCTIE
lesgevenzwarteoutfitfoto.jpg

Instructie wordt gegeven op alle niveaus van B t/m Lichte Tour. De lessen worden verzorgd door Julia Groenhart. Julia is KNHS ORUN 4 Dressuur Wedstrijdsport gediplomeerd. Julia is een Zware Tour amazone en heeft ook in de internationale sport al velen successen behaald. Zij heeft verschillende paarden opgeleid en uitgebracht.

 

Lees meer

CRANIOSACRAAL THERAPIE VOOR PAARDEN
afvoelenhalsfoto.jpg

Craniosacraal therapie is een (holistische) behandelmethode welke gericht is op het craniosacraalvocht en het bindweefsel. Met een behandeling worden de blokkades in het lichaam opgespoord en zullen alle stelsels weer in balans gebracht worden. Denk aan het motorisch-, circulatie-, spijsvertering- en hormonalestelsel. Dit heeft een positieve invloed op de algehele gezondheid van jouw paard. 

 

 

 

 

Lees meer

AQUATRAINING & REVALIDATIE
JGDstablesfbpaginafoto.png

Ons revalidatie- en trainingscentrum is ontworpen om je paard te ondersteunen in zijn training, te begeleiden bij herstel en ter preventie van blessures. Bij ons kunt u terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen en therapieën. O.a. aquatraining, trilvloer stal, bemer therapie, equissage en nog veel meer.

Lees meer

AAN- EN VERKOOP 
IMG_7600.JPG

JGD Stables heeft met enige regelmaat de beschikking over kwaliteitsvolle dressuurpaarden. Tevens houdt JGD Stables zich ook bezig met de fokkerij van dressuur paarden. 

Bent u op zoek naar een paard? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

bottom of page