top of page
Julia Groenhart-HARD-20L141491_AM28345.CR3.JPG
JuliaGroenhart-38 2.jpg

OVER ONS

6N3A9439.jpg

Julia Groenhart

Van je passie je werk maken. Dat is Julia gelukt. Door haar gedrevenheid en leergierigheid heeft Julia veel kennis en ervaring kunnen op doen. Zowel trainingsgericht als over het paardenlichaam en het paard zelf. Door de kadertrainingen bij de Young Riders, het Rabobanktalentenplan en Julia haar eigen trainer(s) is er op veel verschillende plekken de mogelijkheid geweest om te kunnen trainen en leren. Julia brengt haar kennis graag over op haar leerlingen en vind het ontzettend leuk om les te geven en te begeleiden. 

Wie zijn wij?

Wij, Julia Groenhart en Lily Koster zijn de twee gezichten waar je je op stal altijd toe kan wenden. Wat begon als Julia's grote droom is onderhand de droom die wij met zijn allen leven. Wat wij voor onze eigen paarden willen, dat willen we mogelijk maken voor alle paarden en eigenaren. Op JGD Stables zorgen wij voor de paarden en ontzorgen de mensen.

6N3A0804.jpg
julialily.jpeg

Ons verhaal

Het ontstaan van JGD Stables heeft al wortels gekregen tijdens de kindertijd van Julia. Van kleins af aan was zij al bij de paarden te vinden en haar grote droom was al snel duidelijk. Een sportieve carrière in de paarden en een eigen stal. Zowel Jan Groenhart (vader) en Lily Koster (moeder) hebben altijd bijgestaan in de stappen die Julia hierin genomen heeft. Ondertussen is Julia van "paardenmeisje" naar hippische onderneemster gegroeid, naast haar sportieve carrière. Wij hebben allemaal onze rol en als hechte familie en sterk team runnen wij JGD Stables. Onze liefde voor paarden, in combinatie met de kennis uit de studiebanken, (top)sport en praktijk ervaring uit zich in een kundig management, waarin het welzijn en de gezondheid van de paarden bovenaan staat.

WIJ STAAN VOOR

De gezondheid van een paard komt heel nauw kijken. Wat wij voor onze eigen paarden willen, willen wij voor alle paarden en eigenaren kunnen bieden. Daar bevindt zich ook de kern van hoe JGD Stables is ontstaan. 

KENNIS EN ERVARING

Zowel vanuit de praktijk, (top)sport en vanuit de studiebanken is onze visie ontstaan. JGD Stables voert een kundig management gericht op de gezondheid en het welzijn van het paard. Wij streven ernaar om altijd continuïteit te behouden. Naast het kundige management beschikken wij ook over moderne, kwaliteitsvolle faciliteiten.

KWALITEIT, WELZIJN EN VEILIGHEID

Wij zijn een door de FNRS gekeurde 5 sterren pension- trainingsstal. Onze vaandeldragers zijn de grote R's -> rust, ritme, regelmaat en reinheid.

bottom of page