top of page
17898738698473524.jpg
Julia Groenhart-HARD-20L141443_AM28302.CR3.JPG

PENSIONSTALLING

17991206044762600.webp
KOM JIJ BIJ ONS OP STAL STAAN?

Op deze pagina vind u ons aanbod op JGD Stables voor pensionstalling. Deze pagina is een geweldige inkijk in de mogelijkheden die voor u als pensionklant mogelijk zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden van uw paard. Ook voor verdere vragen of een rondleiding en kennismaking kunt u contact met ons opnemen.

Voeding

Wij voeren 6 voerbeurten per dag. 3 keer ruwvoer en 3 keer krachtvoer. De ruwvoerbeurt is altijd voor de krachtvoerbeurt. Wij voeren eersteklas weidehooi (onverpakt). Belangrijk vinden wij het dat de partijen hetzelfde blijven en doen regelmatig een ruwvoer analyse. Wij voeren gemiddeld 12kg hooi per paard per dag. Onze voertijden en de hoeveelheid ruwvoer zorgen ervoor dat het paard eigenlijk de gehele dag de mogelijkheid heeft om te eten. Krachtvoer voeren wij van Vente. De optisport XF70 en de Economix muesli welke speciaal is ontworpen om in de silo te blazen. *Eigen voer als voer geven is ook mogelijk. *dit verandert niks aan de pakket prijs. 

Faciliteiten

Onze accommodatie is voorzien van moderne faciliteiten. 

- 20x60 indoor en outdoor baan met een Equisport bodem en eb en vloed systeem 

- Overdekte longeerkraal met Equisport bodem en eb en vloed systeem (18m diameter).

- Overdekte stapmolen met Equitrack bodem en een dunne laag stapmolen zand. Voorzien van een sproeisysteem, een extra breed gangpad en een grote draai cirkel. (18m diameter)

- 9 zandpaddocks met houten omheining (2 hengsten uitvoeringen) en bijna allen voorzien van een automatische drinkbak.

- Meerdere ruime poets- en wasplaatsen met vrij gebruik van warm en koud water

- Ruime zadelkasten in de verwarmde zadelkamer

- Weidegang

- Aquatrainer (gelijkvloers) dus geen opstap klep. 

- Trilvloer stal 

- Solarium (vrij in gebruik).

Stallen

De stallen bevinden zich in een geïsoleerde, lichte omgeving met een goed stal klimaat. De boxen zijn 3.5m x 3,5m en hebben allemaal een snuffelluik en doorkijkluik naar binnen. Ook hebben wij een ruim aantal stallen voorzien met een buitenluik. Stro is de standaard bodembedekking. Deze gaan 1 keer per week leeg en worden om de dag gemest en opgestrooid. Houtkrullen zijn ook mogelijk voor een toeslag per maand.

Services

Wij bieden optioneel 6 of 7 dagen service aan. Dit betreft het buiten- en binnenzetten van uw paard, inclusief beenbescherming. Naar wens in de paddock, de molen of zomers de weide. Voor een tweede keer per dag naar buiten in de paddock of molen is ook mogelijk als extra service (dit is op dezelfde dag nog aan te geven). Ook op zon- en feestdagen is van deze service gebruik te maken. Extra service is €5,00 per keer. Daarnaast bieden wij verscheidene andere services zoals  a.d. hand stappen, longeren, rijden, aquatrainen, uw paard op de trilvloer zetten, medicatie geven en koelen aan. Wij zorgen voor de paarden en ontzorgen de mens.

Weidegang

Zomers bieden wij individuele weidegang aan. Als je een 6 of 7 daags service pakket hebt kan je paard op de weide op een vaste tijd in een shift van 2,5 uur. Het is ook mogelijk om een eigen weide te huren voor per zomerseizoen. Je paard kan dan met het service pakket mee, alleen kan dan als gewenst de gehele ochtend op de weide én kan je hem daarnaast zelf nog op de weide zetten. Wij doen twee keer per jaar mestonderzoek in het voor- en najaar. Zondags vind er geen weide service plaats, maar paddock of molen service. Dit zodat alle paarden gedurende het weideseizoen in de vaste indeling blijven en niet ieder paard 7 daags service heeft. Als je een eigen weide hebt is het wel mogelijk om je paard zondags zelf op de weide te zetten. Mocht je paard een kortere tijd op de weide moeten dan is dit ook mogelijk. Wij hebben namelijk ook 5 weide paddocks, deze zijn tevens geschikt voor hengsten. 

Team

Wij werken in een vast team. Liefde voor de paarden, ervaring, oplettendheid en kennis en kunde zijn kwaliteiten die ons team als kernwaardes heeft. 

bottom of page