top of page
JuliaGroenhart-20 2.jpg
JuliaGroenhart-7 2groot.jpg

VERKOOPPAARDEN

JGD Stables heeft kwaliteitsvolle dressuurpaarden ter beschikking voor de verkoop. Tevens houdt JGD Stables zich ook bezig met de fokkerij van dressuur paarden. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol dressuur paard? Neem dan contact met ons op voor video's, prijzen en verdere informatie.

ONZE VERKOOPPAARDEN

NAFARRELL ruin | Z2 Niveau

Nafarrell is een lust voor het oog met zijn prachtige verschijning. Hij heeft drie goede gangen en is makkelijk na te rijden en makkelijk in de omgang. Hij heeft een fijne aanleuning en is een heel bewerkbaar, trainbaar paard. Zeer geschikt voor de sport. Ook voor een junioren ruiter met potentie voor het doorgroeien naar de hogere klasses. Geen stalgebreken. 

In training beheerst hij al oefeningen van hoger niveau. Hij springt vliegende wissels, stapt zijn keertwendingen en beheerst de appuyementen.

Deze zelf gefokte ruin komt uit een hele goede sportlijn en laat op 5 jarige leeftijd al hetzelfde talent zien. Uit onze lichte tour merrie Capora , stb elite / sport / ibop / d-oc. Familie van First Barrichello, internationaal A kader young riders en inter 1 en familie van Kassiopeia stb elite/ sport / ibop / d-oc Z2 dressuur. 

Leeftijd:         5

Stokmaat:     167

Afstamming: 

BLUE HORS FARRELL x

LEONARDO DA VINCI x JAZZ

 

Moeder:

Lichte tour dressuur CAPORA LH 

STB/ ELITE/ SPORT/ IBOP/ D-OC

OLBIA |L Niveau

Een prachtige, temperamentvolle dame. Deze 4 jarige merrie meet 166 en is van Glock's Toto jr x Trento B x Jazz en beschikt over drie fijne gangen. Ze stapt enorm goed, heeft veel techniek in de benen in draf en een goede galop met veel achterbeen gebruik.

Geschikt voor een zekere ruiter die ervaring heeft in het opleiden van jonge paarden. Je kan je hart aan haar ophalen. Ze heeft altijd zin om te werken, braaf op vreemd terrein, niet kijkerig. Ze is makkelijk in de omgang op stal en heeft geen stal gebreken.

Een merrie met veel go waar je zeker mee zal opvallen in de ring. Volledig gezond en beschikt over het PROK en D-OC predicaat.

Olbia komt uit een mooie lijn, waar veel goede sportpaarden uit voortkomen. Haar moeder is Z1 dressuur en STB / D-OC, haar oma is STB ELITE, SPORT dressuur en de overgroot oma is STB STER, PREFERENT.

Leeftijd:         4

Stokmaat:     166

Afstamming: 

GLOCK'S TOTO JR x

TRENTO B x JAZZ

Predikaat: D-OC , PROK

 

Moeder:

ARDITH V AXWIJK 

STB/ D-OC

bottom of page